diumenge, 30 de juny de 2013

Sant Joan '13

El dia 23 de Juny la Colla Gegantera de Montesquiu va participar en les diverses activitats de la rebuda de la Flama del Canigó:
A les cinc de la tarda i de manera improvitzada  partint des de l’ajuntament i acompanyats del grup de percussió Marrinxo’s Band es va iniciar una crida a la Flama del Canigó.
Van ser molts els  Montesquiuencs van sortir als balcons.
Un cop  la gent ja va ser reunida al centre del poble i finalitzats l'acte de la sardana a l’Ajuntament es va enfilar cap a la carretera de Ribes a esperar l’arribada de la flama i un cop arribada es va tornar a l’ajuntament en  una lluïda comitiva encapçalada pels Marrinxos, seguida per els nens i nenes de Montesquiu amb una gran senyera que acompanyava la flama que havia de cremar el nostre peveter seguits de la comitiva vinguda des del Coll D’Ares i tancant el cercavila  en Roc i la Núria els nostres gegants ,el nou membre de la colla en Calafoc , els membres de  la Colla Gengantera i els Grallers i caixes en ple.
Un cop a la Casa de la Vila es van fer els sempre emotius actes de benvinguda a la Flama.
La colla va aprofitar aquest dia tant especial per a presentar el nou membre, de el capgròs Calafoc, un cap de dimoni amb unes grans banyes, que contrariament al que es pot pensar... fa les delícies dels nens.
El cercavila va acabar amb l’encesa de la foguera de Sant Joan a l’esplanada de la deixalleria.
Ja acabats els actes es va anar a la pergola de Montesquiu on es  va poder gaudir de una revetlla de sant joan on aquest any han estat 130 les que s'hi han apuntat,  un sopar popular obert a tothom organitzat per la Colla gegantera.
Bon menjar, bona música i bona companyia, petards gresca i xerinol·la.
Gracies a tots per acompanyar-nos en aquest dia tan especial i...
Ens veiem l’any que be!!!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada